Osallistuin viime viikolla 3-10.7. valokuvaaja Jussi Aallon pitämälle muotokuvauskurssille. Work shop -tyyppisessä koulutuksessa tuli sahattua kamera kädessä Kuressaarta ristiin rastiin kuvattavia “uhreja” etsiessä.

Syyn osallistumiseeni voin paljastaa tässä ja nyt. Suunnittelen uuden valokuvauskokonaisuuden toteuttamista ja näyttelyn järjestämistä seuraavan parin vuoden sisällä. Halusin nimenomaan Jussi Aallon koulutukseen saadakseni lisää näkemystä valon käyttöön ja henkilökuvaukseen. Aalto on kuvannut ansiokkaasti muun muassa useita presidenteistämme.

Kurssille osallistumisesta teki mahdollista Patricia Seppälän säätiö myöntämällä merkittävän apurahan. Suuri kiitos siitä. Kiitän myös Jussia uusista näkökulmista liittyen valon käyttöön, kuvattavan ohjaamiseen sekä tuntemattomien ihmisten kohtaamiseen. Inspiraatiosta sekä hienosta yhteishengestä kiitos muille kurssille osallistuneille mainioille valokuvaajille.

Tässä muutamia kurssin aikana ottamiani valokuvia, joissa olen kokeillut erilaisia valovaihtoehtoja.

lapset_kure

milja_kare

palo_kare

palo_kare2

palo_kare3

palo_kare4

piia_kare

piia_kare2

piia_kare3

salme_kare

samielina_kure

Tagged with:
 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.