Altti Näsi Design aktivoitui koulutus- ja projektitöihin kuluneen talven aikana. Poislukien yliopisto- ja Punaisen Ristin toiminta, kurseille ja workshoppeihin osallistui yhteensä 116 henkilöä. Ehdin myös toteuttaa yhden ison Multimediaprojektin www.aamulehti.fi/hontsy sekä tekemään muutaman kuvauskeikan. Kaikki tämä on ollut kivaa vaihtelua normaaliin työhön Punaisen Ristin viestintäkoordinaattorina, vaikka täytyy myöntää että vakityö on ihanan mieltä rauhoittavaa.

selfie_kurssi

Järjestelmäkamerakurssi Lielahdessa kesäkuussa.

Onko ollut kiire? No ei varsinaisesti. Olen ehtinyt olemaan myös paljon kotona ja missään tapauksessa ei ole tuntunut kiireelliseltä tai raskaalta. Parasta on ollut huomata, että vetämistäni tapahtumista on pidetty. Kurssit ovat olleet poikkeuksetta täynnä.

Toinen talven kokohohta oli tietysti www.hoytamo.com:in valinta vuoden kulttuuriteoksi Lempäälässä. Tämä antaa uskoa siihen, että saan väitöskirjani joskus valmiiksi ja että siinä on oikeasti jotain järkeä.

Kiitos kaikille, jotka olette osallistuneet vetämilleni kursseille tai tehneet kanssani muuten yhteistyötä viime aikoina. Ensi syksylle on jo nyt tullut paljon kysyntää. Kursseja tulee joitakin ja ilmoittelen niistä viimeistään elokuun loppuun mennessä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.