hoytamo_iso

Viime viikolla olin lapin erämaassa puhelinverkkojen ulkopuolella. Ensimmäinen tekstiviesti, jonka sain sivistyksen pariin palattuani oli Lempäälän kunnan kulttuurikoordinaattorilta. Viestissä hän onnitteli minua siitä, että väitöskirjatyöni taiteellinen produktio www.hoytamo.com oli valittu sivistylautakunnan toimesta vuoden kulttuuriteoksi Lempäälässä. Wau! En edes tiennyt että olin ehdolla.

Siinä vaiheessa kun puhelimeni 3G nettiyhteys alkoi toimimaan, pääsin lukemaan perusteluja:
Lempäälän-Vesilahden Sanomat
Aamulehti
Lapin yliopisto

Iso kiitos kuuluu kaikille, jotka auttoivat minua projektin kanssa. Juttujen tekemiseen tarvittiin Höytämön paikallisten asukkaiden myötämielistä suhtautumista muun muassa haastattelujen suhteen. Monet sukulaiset ja kaverit auttoivat eri aktiviteettien kokeilussa sekä kuvausten onnistumisessa, ja tietenkin vaimo joutui mukaan talkoisiin: päätehtävinä oikolukeminen ja palautteen anto. Lempäälän kunta avasi ovia eri paikkoihin ja tietoihin.

Selfie. Vastaanottamassa palkintoa.

Selfie. Vastaanottamassa palkintoa. Taustalle Lempäälän sivistyslautakunnan jäsenet.

Kiitos!

Altti Näsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.