Bahcesehir yliopiston Galata campus näyttelytila

Bahcesehir yliopiston Galata campus näyttelytila, Istanbul

ICIDS -konferenssi (International Conference on Interactive Digital Storytelling) muodostui ainutlaatuiseksi kokemukseksi matkallani kohti väitöskirjaa. Istanbulin Bahcesehir yliopistossa järjestetty tapahtuma oli kansainvälinen ja pääsin tutustumaan taiteilijoihin ja tutkijoihin kaikilta muilta mantereilta paitsi siltä kaikista eteläisimmältä (siellä ei taida yliopistoja ollakaan?). Konferenssin yhteydessä järjestettyyn taide-expoon oli siis valittu esiteltäväksi myös minun Höytämö -projektini. Se herätti laajaa kiinnostusta ja onneksi suoriuduin kunnialla esittelypuheesta, jota kuunteli näyttelyn avajaisissa koko konferenssiväki. Yllättävän vähän jännitti etukäteen, mutta ajattelin sen johtuvan siitä, että esittelin asiaa jonka tunnen läpikotaisin – oloni oli siis jo alun alkaen itsevarma.

Näyttelysali sijaitsi Karaköyn kaupunginosassa aivan Bosporinsalmen rannalla missä on paljon taidenäyttelyitä ripoteltuna Istanbul Modern museon ympärille.

Mitä tästä kehkeytyy on vaikea sanoa tässä vaiheessa kun matka vasta päättyi. Lompakossa on läjä käyntikortteja ”keep in touch” -meiningillä. Tässä samantyyppiset kuvat Istanbulista kuin mitä otin Rovaniemeltä viime viikolla (edellinen postaus). Terkut lopuksi Lapin yliopiston väelle, varsinkin prof. Riitta Brusilalle, Leena Raappana-Luirolle, dos. Hannu Vanhaselle ja opiskelijoista Viivi Tuomiselle! Rakentelusta propsit Jorma Huttuselle.

Fuat Pasa CD

Fuat Pasa CD – vertaa edellinen postaus Rovaniemi-kuva

Galata campus näyttelytila

Galata campus näyttelytila

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.