Heips,

Tässä ovat uudet Altti Näsi Design nettisivut. Olen jakanut ne neljään osaan. Blogi-osassa kirjoitan kerran kuussa jutun liittyen tutkimaani kuvaviestintään. Samalla valotan myös hieman sitä, millaista on olla tutkijana ja millaista yliopistomaailmassa on työskennellä. Elämän muuttuessa pidätän oikeuden muutoksiin :), sillä tutkijan elämä on vähän samanlaista kuin jääkiekkovalmentajalla: työ on pätkittäistä ja epävarmuus jatkorahoituksen suhteen on olemassa koko ajan.

Toisessa osassa on tietoa menneistä, tämänhetkisistä ja tulevista kursseista, joissa toimin opettajana. Aion kokeilla avointen yleisökurssien järjestämistä loppuvuodesta 2013. Saa nähdä mitä siitä tulee – tervetuloa vaan kurssille oppimaan!

Kolmannessa osassa on pieni yhteenveto käytännön osaamisestani liittyen visuaalisuuteen. Olen laittanut referaatiksi joitakin töitä tai oikeastaan työn osia, mitä tässä on tullut vuosien varrella tehtyä.

Viimeisestä neljännestä osasta löytyvät yhteystietoni.

WordPress-terveisin,

Altti

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.